Diferencia entre revisiones de «Lengua Taxi»

Contenido eliminado Contenido añadido
Línea 32:
 
# '''''Escuchar''''': (Primeros 10-20 días). Escucha los diálogos muchas veces. El cerebro tarda unas semanas en distinguir y catalogar los nuevos sonidos.<ref>[https://www.ted.com/talks/patricia_kuhl_the_linguistic_genius_of_babies| The linguistic genius of babies] </ref> Date tiempo. Disfruta de los nuevos sonidos. Los bebés escuchan mas de un año antes de poder articular sonidos.
# '''''Reproducir''''': (siguientes 10-20 días) Reproduzca los nuevos sonidos que le resulten graciosos. Fíjate en la forma en que los bebés mueven la boca y los labios. Hazlo también tu: mueve la boca hasta conseguir aquestsestos sonssonidos. ObriAbre mésmas la boca, tanqui-laciérrala, moguimueve la llengualengua, posicioniposiciona elslos llavislabios en forma de petóbeso, posipon la llengualengua alen el paladar. Forci-laFuérzala enrereatrás. LaTu sevalengua llenguanecesita necessita gimnàsgimnasio. S'Se ha acabatacabado el ir d'anar en Taxi! IY deixideja que lasu sevafamilia famíliase riguiría dels nousde los nuevos sonssonidos que vostètu eseres capaçcapaz de pronunciar! TothomTodo riuel tambémundo ríe también de delslos nensniños quancuando aprenenaprenden a parlarhablar. Que aixòesto no elte frenifrene!Els Los nens no pronuncien correctament el seu idioma fins als 3 anys, com a mínim.
# '''''Repetir''':''(Següents 10-20 dies) La repetició és l'element essencial de l'assimilació. Repeteixi les frases encara que no les entengui completament. Repeteixi-ho en veu alta tal i com ho fan els nens. <ref> [http://www.ijllalw.org/finalversion7317.pdf| THE EFFECT OF WORD REPETITION ON IMPROVING PRONUNCIATION IN IRANIAN PRESCHOOL CHILDREN ]</ref> Gaudeixi del nou idioma: de la pronunciació, de les estructures de les frases i dels girs de l'idioma. El cervell humà està orientat a assimilar els idiomes, però necessita temps i molta informació. No defalleixi. No es desesperi. La repetició n'és l'element essencial.
# '''''Assimilar''''': (Següents 30-50 dies) en aquesta etapa vostè començarà a entendre lleugerament l'idioma. Al principi reconeixerà tan sols paraules aïllades. És normal. Necessitarà temps per entendre una conversa quotidiana. En aquesta etapa vostè s'ha de proveir de materials auxiliars que complementin aquest curs.